15 ADIMDA MÜKEMMEL GÜZEL BİR GELİN OLMANIN SIRLARI

15 adımda güzellik

15 ADIMDA MÜKEMMEL GÜZEL BİR GELİN OLMANIN SIRLARI

Canlandırıcı Doğal Maskeler

 

Güzellik sırları için doğal maskeler kullanmak isterseniz bu doğal maskeler ile cildinizin temiz, parlak ve canlı görünmesini sağlayabilirsiniz.

Cansız ciltler için: Bal ile elma suyunu karıştırınız. Cildinize uygulayıp 5 dakika bekledikten sonra bol su ile durulayınız.

Gözaltı şişlikleri ve morlukları için: 1 tane patatesi rendeleyip gözaltınıza uygulayınız. 15 dakika bekletiniz.

Cildin daha sıkı görünmesi için: Kuru bir cildiniz varsa yoğurt bazlı maske uygulayabilirsiniz. Yağlı cilt yapısına sahipseniz zeytinyağı, yumurta beyazı ve limon suyunu karıştırıp maske olarak kullanabilirsiniz. Normal ciltler ise greyfurt ve muz olan bir maske kullanabilirler.

 

Kısa Sürede Bronzlaşın

 

Güzellik sırları için kısa sürede bronzluk için güzellik salonlarına gitmenize gerek yoktur. Kendi bronzlaştırıcınızı evde yapabilirsiniz. Kakao tozu ile vücut losyonunu karıştırarak cildinize uygulama yapabilirsiniz. Bu karışımı olmak istediğiniz tondan bir koyu olmalıdır.

 

Cildinizi Nemlendirin

 

Her cilt tipine uygun nemlendiriciler bulunmaktadır. İlk olarak bu konuya dikkat edilmelidir. Nemlendirici ürün seçilirken cilt tipinize uygun seçiniz. Yağlı ciltler hafif yapılı ve doğal silikon içeren nemlendirici kullanmalıdır. Kuru ciltler balmumu içeren nemlendirici ve normal ciltler ise mineral içeren yağlı kremler kullanmalıdır.

 

Kolay Bukle Yapımı

 

Saçlarınızı ortadan ikiye ayırdıktan sonra kıvırınız. Saç düzleştiricisi ile saç yoğunluğuna bağlı olarak üzerinden birkaç defa geçiniz. Sonrasında parlaklarınızda açtıktan sonra mükemmel buklelere kavuşabilirsiniz.

 

Cilde Aydınlatıcı Uygulama

 

Aydınlatıcılar makyajınızın ve yüz hatlarınızın daha hoş görünmesini sağlar. Bu aydınlatıcılar yüzün tamamına uygulanmamaktadır. Sadece yanak üstüne, burunun üst kısmına ve kaş bölgesine uygulanmaktadır.

 

Pudranızı Peçete Üzerinde Uygulayın

 

Uygulanan bazı fondötenler cildinizi yorgun gösterebilir. Bunu önlemek için transparan pudra kullanılabilir. Bu pudrayı kullanmak için de ince bir peçete yardımı ile uygulamanız gerekir. Cildinizin üzerine ince peçeteyi koyunuz ve pudrayı peçete üzerinden uygulayınız.

 

Dolgun Dudaklara Kavuşmak

 

Çekici ve dolgun dudaklara sahip olmak için şeker, zeytinyağı ve tarçın ile dudaklarını belirginleştirebilirsiniz. Diş fırçası ile şekeri dudaklarınıza uygulayınız. Daha sonrasında zeytinyağı ve tarçın karışımını dudaklarınıza sürebilirsiniz.

 

Mükemmel Kaşlar İçin

 

Kaşlarınızı kare almayınız. Kaş kalemini düzgün bir şekilde uygulayın ki çizgiler belirginleşmesin. Aynı zaman da kaş kavisini fazla uzun tutmamaya özen gösteriniz.

 

Etiketler: gelin makyaj, makyaj, gelin ve güzellik sırları
Mart 26, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı