Gelin ELDİVENİ SEÇERKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN DETAYLAR

gelinlik eldiveni

Gelin Eldiveni Seçerken Dikkat Edilmesi Gereken Detaylar Duvak, gelin çantası, mücevherler, gelin çiçeği ve gelin tacı gibi gelinlik aksesuarları ile düğününüzdeki görünümünüzü tamamlamanın birden fazla yolu vardır. JAQAR Wedding’ in bu haftaki konusu gelinlik aksesuarları arasında dikkat çekici parçaların arasında zarifliği ile öne çıkan gelin eldivenleri. Geçmiş düğünlerde oldukça dikkat çeken ve sıklıkla kullanılan gelin eldivenleri günümüzde de şık detayları ile gelinliklerin tamamlayıcısı olmaya devam etmektedir. Her gelinlik modeli için kişiselleştirilebilir özellikleriyle birbirinden farklı tasarımlarda gelin eldiveni modelleri, yeni nesil düğünler için şık bir tercih olmaktadır. Kraliyet düğünlerinden günümüz düğünlerine kadar hemen hemen her düğün konseptine eşlik eden ve nostaljik görünümüyle gelinliğinize romantik bir hava katan gelin eldivenleri ile muhteşem görünümünüzü tamamlayabilirsiniz. Düğün gününüzde farklı bir görünüme imza atmak istiyorsanız, stilinize en uygun gelinlik eldiveni seçimi yapmanın tam zamanı. “

 

 

Gelelim gelinliğinize uygun en doğru gelin eldivenini seçerken dikkat etmeniz gereken püf noktalara. Size ve kıyafetinize en çok yakışacak olan gelin eldivenleri seçmek için kişisel zevklerinizi, elbisenizin tarzını ve modelini göz önünde bulundurmanız en uygun eldiveni seçmenizde sizlere ekstra yardımcı olacaktır. • Elbisenizin kolları kısa ise eldivenlerin boyunun daha uzun olması gelinliğinizi dengeleyecektir. Kolsuz bir elbise tercih edecekseniz dirseklerinizden daha uzun eldivenler ideal bir seçim olacaktır.

 

“JAQAR Geniş Bilek Bantlı Gelin Eldiveni”• Gösterişli düğünlerin tamamlayıcısı olan uzun gelin eldivenleri, prenses ve A kesim gelinlik modellerine çok yakışacaktır. Tarihi mekan, otel veya salon düğünleri gibi kapalı alanlarda geçmiş dönemlerde de sıklıkla kullanılmış olan bu gelin aksesuarı, bu yıl da yine uzun gelin eldivenleri popülaritesini korumaya devam etmektedir. • Daha uzun kollu giysiler için eldivenler iyi bir seçenek olmayabilir. Ancak gelin eldiveni kullanmak istiyorsanız, burada bilek boyu daha kısa eldivenler sizin için uygun olabilir. • Masumiyetin simgesi olan inciler saten eldivenleriniz ile buluşarak düğün gününüzde sizlere eşlik edebilir. Eldivenin üstüne işlenen bu zarif taşların çekiciliği ve güzelliği ile düğün gününüzde fark yaratabilir, kadınların estetik açıdan vazgeçemediği inci detaylar ile şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Yine tül bir eldivende kullanacağınız yapay taşlar ve çiçek figürleri ile ellerinizde farklı bir hava yakalayabilirsiniz. • Helen gelinliklerden transparan gelinliklere kadar birçok tarzda modele uyum sağlayan dantelli gelinlik eldiveni, gelinliğinize naif bir hava katmanız açısından ideal bir seçim olacaktır. Transparan detaylar ve modern dantel işlemelerle süslenmiş gelin eldiveniniz, muhteşem görünümünüze zarif bir hava katacaktır.• Eldiven sevmiyor olabilirsiniz o zaman size harika bir öneri, şeffaf transparan eldivenler olacaktır. Bu model ile elinizin güzelliğini ortaya çıkarırken doğal bir görünüş elde edebilirsiniz. Son yıllarda oldukça popüler olan şeffaf transparan eldivenler, minimal tasarımları ile her gelinliğe kolayca uyum sağlayan bir fonksiyona sahiptir. Gelin eldivenleri, bir gelinliğe geleneksel bir asalet ve zarafet verir. Düğününüzde eldiven kullanmak istiyorsanız öncelikle doğru eldiveni seçmeniz oldukça önemlidir. Romantik duruşuyla kendi tarzını yansıtmak isteyen gelin adayları için eldivenler düğün gününün anahtar parçalardan biri olacaktır. Gelin eldivenlerinden, el buketine, saç aksesuarlarına, çeşit çeşit gelin duvağından, gelin şapkası modellerine kadar tüm "JAQAR ACCESSORY" koleksiyonunda sizleri bekliyor.

 

Etiketler: gelin eldiveni, gelinlik
Ağustos 04, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı