GELİN SAÇ MODELLERİ 2022 - 2023

GELİN SAÇ MODELLERİ 2022 - 2023

Gelin saç modelleri 2022-2023

tasarımları tüm gelin adaylarına hitap edecek seçenekler içermektedir. Gelin topuzlari, salaş gelin saçı modelleri, örgülü gelin saçı modelleri, maşalı gelin saçı ve açık gelin saçı modelleri yanında pek çok farklı seçenek bulunmaktadır. Bu senenin en güzel gelin saçları dağınık gelin saç modelleri ve gelin topuzu modelleri olarak karşımıza çıkmaktadır.

 

Gelin saç modeli

 

Geçmiş dönemlere damgasını vuran dağınık gelin saçı modeli ile sıkı topuz gelin saçı modeli 2022-2023 dönemine de damgasını vurmaya devam edecek gibi görünüyor.

Dağınık Gelin Saç Modelleri

Salaş gelin saçı modelleri, yeni gelin adaylarının seçecekleri doğal, şık ve dikkat çekici olan modelleri arasındadır. Salaş topuz, çok beğenilen ve çokça tercih edilen dağınık gelin topuzu modeli arasında da yer almaktadır.

Saçlara belirgin bukleler verildikten sonra, kalın bir şekilde ve düzeni bozmadan ya da hoş olmayan bir görüntüye fırsat vermeden dağınık bir şekilde bukleler arkaya doğru alınmaktadır.

 

Gelin saç modeli 1

 

 

İsterseniz aralarda küçük ya da büyük örgüler de kullanabilirsiniz, ancak bu ekstra bir tercih olarak sunulmaktadır.

Dağınık olarak arkaya doğru toplanan bukleler üst üste gelerek oldukça hoş, dalgalı ve esintili bir görünüm oluşturur.

Özellikle de sarı saç sahibi olan gelinler için ilk akla gelen en özel modeldir.

Gelin Topuz saç Modelleri

Gelin topuzlari; Tüm saç rengiyle ve hemen hemen tüm gelinlik modelleri ile kusursuz bir şekilde uyum sağlayan sıkı topuz modeli, saçların dağılmasını önlemekte ve oldukça uzun süre kullanılmakta olan bir modeldir.

Yeni sezon en güzel gelin saç modeli arasında yer alan ve gelecek yıllarda da modasını kaybetmeyecek gelin saçları olarak gelin saç topuzu kullanılmaktadır.

 

Etiketler: gelin saç modelleri
Nisan 09, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı